Kunnen wij u helpen? +31 (0)172 70 00 06
Laagste prijsgarantie
Snelle levering
Top kwaliteit
Persoonlijke service
Geen verborgen kosten

Waterflesje met logo

Waterflesje met uw eigen etiket!
Een waterflesje met eigen etiket is leverbaar in 330 ml of 500 ml. Je kunt kiezen uit een blauw of transparant waterflesje met draaidop of sportdop in verschillende kleuren.

Een waterflesje met eigen etiket is een effectieve en unieke manier van reclame maken. Waterreclame is gespecialiseerd in het leveren van een waterflesje voorzien van een uniek etiket met uw logo of bedrijfsnaam. Waterreclame biedt een waterflesje in verschillende soorten en maten zodat u uw eigen waterflesje als relatiegeschenk of promotiemateriaal kunt ontwerpen. Waterreclame garandeert de beste kwaliteit waterflesje en levert het waterflesje tegen scherpe prijzen. Wilt u ook uw eigen waterflesje met eigen etiket en bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag dan hier een vrijblijvende offerte aan voor uw eigen waterflesje met logo.

Uw eigen waterflesje met etiket kunt u op vele manieren inzetten:
  • waterflesje als promotiemiddel
  • waterflesje als giveaway
  • waterflesje voor uw reclame-uiting
  • waterflesje voor sportieve evenementen
  • waterflesje voor sponsering
Deel uw eigen waterflesje uit op verschillende locaties en bij evenementen zoals op beurzen, open dagen, sport evenementen, in de stad, op festivals, bij bedrijven en op scholen. Ook voor uw klanten is een waterflesje met eigen logo de perfecte giveaway.

Waarom een waterflesje met eigen etiket?
Een waterfles met uw eigen bedrijfsnaam is een fijne gift: iedereen kan het goed gebruiken voor op school, werk of op straat. Hierdoor wordt uw klant gegarandeerd blootgesteld aan uw boodschap, bedrijfsnaam of logo. Promotie door middel van een waterflesje van Waterreclame zorgt gegarandeerd voor succes.

Waterflesje van hoogwaardige kwaliteit
Een waterflesje zal door de ontvanger gezien worden als een fijne gift. Het kan altijd en overal goed gebruikt worden en bovendien is het ook nog eens erg gezond! Waterreclame biedt diverse mogelijkheden voor een waterflesje met eigen etiket. Zo kunt u kiezen uit een PET waterflesje van 500 en 330 ml, met of zonder sportdop. Het waterflesje is verkrijgbaar in transparant of blauw plastic. Met een zelfontworpen etiket maakt u het waterflesje helemaal naar uw wensen.

Waterflesje met natuurlijk mineraalwater
Het water in het waterflesje van Cheddar is afkomstig uit één van de bronnen diep in de grotten van Mendip Hills. Voordat het waterflesje gebotteld wordt, wordt hier het water op een natuurlijke wijze gefilterd door het organische land en verrijkt door de rotsen waardoor het water reist. Het water in het waterflesje is helder en heeft een neutrale pH-waarde. Daarnaast heeft het een verfrissende natuurlijke smaak. Betere kwaliteit van water vind je niet!

Duurzame productie van het waterflesje
Het waterflesje van ons mineraalwater wordt duurzaam geproduceerd. Het waterflesje met mineraalwater komt veelal uit Engeland. Met de productie van het waterflesje houdt de fabriek rekening met het milieu door het opwekken van duurzame energie en de energie uitstoot te verminderen. Het waterflesje is vervaardigd van recyclebare materialen.

Offerte aanvragen