Kunnen wij u helpen? +31 (0)172 70 00 06
Laagste prijsgarantie
Snelle levering
Top kwaliteit
Persoonlijke service
Geen verborgen kosten

Waterflesjes bedrukken

Waterflesjes met uw eigen etiket!
Waterflesjes met eigen etiket zijn leverbaar in 330 ml of 500 ml. Je kunt kiezen uit blauwe of transparante waterflesjes met draaidop of sportdop in verschillende kleuren.

Waterflesjes met eigen etiket zijn een effectieve en unieke manier van reclame maken. Waterreclame is gespecialiseerd in het leveren van waterflesjes voorzien van een uniek etiket met uw logo of bedrijfsnaam. Waterreclame biedt waterflesjes in verschillende soorten en maten zodat u uw eigen waterflesjes als relatiegeschenk of promotiemateriaal kunt ontwerpen. Waterreclame garandeert de beste kwaliteit waterflesjes en levert de waterflesjes tegen scherpe prijzen. Wilt u ook uw eigen waterflesjes met eigen etiket en bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag dan hier een vrijblijvende offerte aan voor uw eigen waterflesjes met logo.

Uw eigen waterflesjes met etiket kunt u op vele manieren inzetten:
  • waterflesjes als promotiemiddel
  • waterflesjes als giveaway
  • waterflesjes voor uw reclame-uiting
  • waterflesjes voor sportieve evenementen
  • waterflesjes voor sponsering

Deel uw eigen waterflesjes uit op verschillende locaties en bij evenementen zoals op beurzen, open dagen, sport evenementen, in de stad, op festivals, bij bedrijven en op scholen. Ook voor uw klanten zijn waterflesjes met eigen logo de perfecte giveaway.

Waarom een waterflesjes met eigen etiket?
Waterflesjes met uw eigen bedrijfsnaam is een fijne gift: iedereen kan het goed gebruiken voor op school, werk of op straat. Hierdoor wordt uw klant gegarandeerd blootgesteld aan uw boodschap, bedrijfsnaam of logo. Promotie door middel van waterflesjes van Waterreclame zorgt gegarandeerd voor succes.

Waterflesjes van hoogwaardige kwaliteit
Waterflesjes met een mooi etiket worden door de ontvanger gezien als een fijne gift. Het kan altijd en overal goed gebruikt worden en bovendien is het ook nog eens erg gezond! Waterreclame biedt diverse mogelijkheden voor waterflesjes met eigen etiket. Zo kunt u kiezen uit PET waterflesjes van 500 en 330 ml, met of zonder sportdop. De waterflesjes zijn verkrijgbaar in transparant of blauw plastic. Met een zelfontworpen etiket maakt u de waterflesjes helemaal naar uw wensen.
Waterflesjes met natuurlijk mineraalwater
Het water in de waterflesjes van Cheddar is afkomstig uit één van de bronnen diep in de grotten van Mendip Hills. Voordat de waterflesjes gebotteld wordt, wordt hier het water op een natuurlijke wijze gefilterd door het organische land en verrijkt door de rotsen waardoor het water reist. Het water in de waterflesjes is helder en heeft een neutrale pH-waarde. Daarnaast heeft het een verfrissende natuurlijke smaak. Betere kwaliteit van water vind je niet!

Duurzame productie van het waterflesjes
De waterflesjes van ons mineraalwater wordt duurzaam geproduceerd. De waterflesjes met mineraalwater komen veelal uit Engeland. Met de productie van de waterflesjes houdt de fabriek rekening met het milieu door het opwekken van duurzame energie en de energie uitstoot te verminderen. De waterflesjes zijn vervaardigd van recyclebare materialen.

Offerte aanvragen