Kunnen wij u helpen? +31 (0)172 70 00 06
Laagste prijsgarantie
Snelle levering
Top kwaliteit
Persoonlijke service
Geen verborgen kosten

Waarom waterflesjes met uw logo? 

Waterreclame 

Promotie door middel van waterreclame zorgt gegarandeerd voor succes. Het zal zelden voorkomen dat de ontvangers van het waterflesje of waterijsje het product niet zullen nuttigen. Velen zullen minimaal een aantal keer in contact komen met het flesje en daarom blootgesteld worden aan uw boodschap, uw logo of bedrijf. Dit in tegenstelling tot bijvoorbeeld flyers die vaak ongebruikt weer weggegooid worden. Waterpromotie via waterflesjes of waterijsjes is dus effectiever dan menig ander promotiemateriaal en toch nog steeds goed betaalbaar. 

Verfrissend, plezierig en gezond 

Promotie door middel van reclame via flesjes water is verfrissend en plezierig voor de ontvanger van uw boodschap. Wanneer u om u heen kijkt op werk, op school of op straat zal bijna altijd wel iemand een flesje water op het bureau hebben staan, vast hebben, in haar of zijn tas zitten of het zelfs aan het nuttigen is. Een waterflesje zal door de ontvanger dus als een fijne gift gezien worden.

Daarnaast is water erg gezond! Wist u bijvoorbeeld dat water de meest belangrijke voedingsstof voor ons lichaam is? Wij bestaan voor 66% uit water. Een gemiddeld persoon verliest 2,5 liter per dag. Voedingsdeskundige raden dan ook aan om minimaal 2 liter water te drinken per dag.

Waterflesjes van hoge kwaliteit 

Waterreclame biedt veel mogelijkheden. Wij leveren zowel 500 ml als 330 ml PET flesjes met of zonder sportdop. De waterflesjes zijn te verkrijgen in transparant of blauw transparant. Waterreclame garandeert u kwaliteitsproducten. Onze waterflesjes zijn zeer sterk, recyclebaar en door het gebruik van full colour, gelamineerde sticker etiketten krijgt uw reclameflesje een unieke uitstraling. 

Waterreclame offerte aanvragen 

Waterreclame.nl is specialist op het gebied van waterflesjes bedrukken. Daarom garanderen wij u de beste kwaliteit van zowel de waterflesjes als de etiketten. Wij bieden onze diensten aan tegen scherpe prijzen. Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen wat betreft promotiemateriaal? Vraag dan geheel vrijblijvend een offerte aan via het aanvraagformulier en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op om uw wensen te bespreken. Mocht u een eerst proefflesje willen ontvangen, dan sturen wij u deze graag toe. Neem daarvoor graag even contact met ons op.