Kunnen wij u helpen? +31 (0)172 70 00 06
Laagste prijsgarantie
Snelle levering
Top kwaliteit
Persoonlijke service
Geen verborgen kosten

Top kwaliteit waterflesjes bedrukken 

Waterreclame is specialist op het gebied van waterflesjes bedrukken met logo. Wij garanderen u de beste kwaliteit van zowel de waterflesjes als de etiketten. Onze waterflesjes zijn zeer sterk, licht van gewicht, flexibel en recyclebaar. Zo'n flesje in combinatie met een full colour gelamineerde sticker etiket zorgt ervoor dat de fles een unieke en stijlvolle uitstraling krijgt.

Een veelzijdig en fijn relatiegeschenk

Onze waterflesjes zijn van hoogwaardige kwaliteit en worden door de ontvanger ofwel gebruiker gezien als een verfrissende en fijne gift. De waterflesjes met logo kunnen overal gebruikt worden, of dat nu op kantoor, op een sportevenement, op een beurs of gewoon tijdens een vergadering is. Een flesje water komt altijd van pas! En bovendien is water ook nog eens erg gezond.

Flesjes met logo bestellen

Waterreclame biedt diverse mogelijkheden voor flesjes water met uw logo. U kunt kiezen uit een 330 ml fles en 500 ml fles, met sportdop of schroefdop. De flesjes zijn met verschillende kleuren doppen leverbaar. Tevens kunt u kiezen uit een blauw of transparant waterflesje. Door zelf het etiket te ontwerpen of onze designers er mee aan de slag te laten gaan, creëert u een waterflesje geheel naar eigen wens.

Wij werken met duurzame etiketten. Dit zijn full colour gelamineerde sticker etiketten met een lichte glas. Zo krijgt u het mooiste en beste resultaat.

Afkomst bronwater

Het water in onze waterflesjes is afkomstig uit Cheddar, UK. Het water komt uit één van de bronnen diep in de grotten van Mendip Hills. Voordat het water gebottled wordt, wordt het in deze grotten op een natuurlijke wijze gefilterd door het organische land en verrijkt door de rotsen. Dit bronwater is helder en heeft een neutrale pH-waarde. Daarnaast heeft het een verfrissende natuurlijke smaak. Betere kwaliteit bronwater vind je niet!

Duurzame productie waterflesjes

Onze fabriekt maakt gebruik van een duurzame productie van de waterflesjes. Bij de productie van de flesjes water houdt de fabriek rekening met het milieu door het opwekken van duurzame energie, namelijk zonne-energie . Daarnaast doen zij zo veel mogelijk aan het verminderen van de energie uitstoot en maken zij gebruik van recyclebare materialen zoals rPET.