Kunnen wij u helpen? +31 (0)172 70 00 06
Laagste prijsgarantie
Snelle levering
Top kwaliteit
Persoonlijke service
Geen verborgen kosten


Relatiegeschenken in de sport?

Kies voor bedrukte waterflesjesBent u op zoek naar unieke relatiegeschenken op het gebied van sport? Laat dan waterflesjes met uw eigen logo bedrukken. Heeft u een eigen fitness- & sportschool of staat u binnenkort op een sportief evenement? Dan is een verfrissend flesje water een aangenaam geschenk voor uw bezoekers. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan via ons offerteformulier.

Laat een gezonde en sportieve indruk achter

Fit zijn wordt voor de meeste mensen steeds belangrijker. De focus op gezond leven neemt toe en als eigenaar van een fitnesschool kunt u niet om deze ontwikkeling heen. Van u wordt verwacht dat u een sportieve en gezonde indruk achterlaat. Natuurlijk focust u zich al op het voldoende bewegen van uw klanten. Een leuk flesje water met eigen bedrijfslogo is daarop een mooie invulling. Water drinken na het sporten is belangrijk en bovendien erg gezond. Een waterflesje als relatiegeschenk is dan ook een welkome en opvallende manier om reclame te maken voor uw bedrijf. En heeft u er al aan gedacht om een waterflesje met eigen etiket in de sportschool aan te bieden?

Verfrissend tijdens een sportief evenement

Niet alleen als eigenaar van een sportschool, maar ook als u zich bekommerd om de fitheid van uw klanten dan is een waterflesje met uw eigen logo een uitstekend relatiegeschenk. Bent u binnenkort aanwezig op een sportevenement? Laat dan een positieve indruk achter met een waterflesje waar uw boodschap op staat. Wie kan er nou niet wat extra verfrissing gebruiken op zo een sportieve dag?

Geschenk voor fitness en sport? Vraag een offerte aan!

Bedrukte waterflesjes zijn dus uitstekende relatiegeschenken voor sport en fitness. Wilt u een eigen waterflesje laten bedrukken? Kies dan voor Waterreclame. Ontwerp zelf het waterflesje dat volledig aan uw wensen voldoet. Bovendien garanderen wij een uitstekende kwaliteit tegen een scherpe prijs. Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Vraag dan geheel vrijblijvend een offerte aan via het aanvraagformulier en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op om uw wensen te bespreken.

Klant aan het woord

Pursue
Gespecialiseerd in personal trainen en gedreven in het begeleiden van sport en coaching.

"Sinds 1,5 jaar maken wij gebruik van de water flesjes van waterreclame. Dit is voor ons een leuk item om weg te geven in onze Personal Training studio. Middels een leuke koelkast met glazen deuren presenteren wij trots onze eigen flesjes water met private label van Pursue PT."

Vincent van de Kort & Lars van de Walle
Pursue Personal Training

Vraag een offerte aan