Kunnen wij u helpen? +31 (0)172 70 00 06
Laagste prijsgarantie
Snelle levering
Top kwaliteit
Persoonlijke service
Geen verborgen kosten


Uniek promotiemateriaal bedrukken door Waterreclame

Op zoek naar geschikt en origineel promotiemateriaal dat u kunt laten bedrukken met uw eigen logo? Denk dan eens aan de waterflesjes van Waterreclame. Waterflesjes, bedrukt met uw logo, zijn namelijk een zeef effectief promotiemiddel om uw naamsbekendheid te vergroten. Benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan via ons offerteformulier.Waterflesjes bedrukken als opvallende promotie geschenken.

In een wereld waarin mensen honderden reclameprikkels per dag te zien krijgen, wilt u met uw eigen bedrijf graag opvallen. Kies daarom voor origineel promotiemateriaal dat goed ontvangen wordt door uw doelgroep. In wat voor een branche u ook werkzaam bent, een verfrissend waterflesje met uw bedrijfslogo is altijd en overal welkom. Het zal zelden ongebruikt weggegooid worden en bovendien is het ook nog eens super gezond. Zo kunt u een waterflesje onder andere gebruiken als:

 • Promotiemateriaal tijdens een sportevenement;
 • Giveaway tijdens een beurs;
 • Promotiemiddel in een drukke winkelstraat;
 • Gezonde gift voor op scholen en bij bedrijven.

 • Promotieartikelen met logo van Waterreclame

  Naast bedrukte waterflesjes biedt Waterreclame ook waterijsjes met uw bedrijfslogo op het etiket. Dit werkt uitstekend als promotie tijdens warme dagen.

  Zowel voor de waterflesjes als voor de waterijsjes bieden wij diverse mogelijkheden. Zo ontwerpt u uw eigen promotiemateriaal dat volledig aan uw wensen en voorkeuren voldoet. Voor uw waterflesjes maakt u bijvoorbeeld een keuze tussen een formaat kunt van 500 en 330 ml PET flesjes, met of zonder sportdop. En de flesjes zijn te verkrijgen in transparant of blauw plastic. De waterijsjes zijn te verkrijgen in diverse kleuren en smaken. Onze producten zijn zeer sterk en worden op een duurzame manier geproduceerd. Met een eigen ontworpen etiket maakt u het waterflesje of ijsje volledig naar uw wensen. Kiest u voor Waterreclame? Dan kiest u voor hoogwaardige promotieartikelen met eigen logo.

  Benieuwd naar de mogelijkheden voor reclamemateriaal bedrukken?

  Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op of vraag een offerte aan via het aanvraagformulier. Wij helpen u graag.

  Offerte aanvragen