Kunnen wij u helpen? +31 (0)172 70 00 06
Laagste prijsgarantie
Snelle levering
Top kwaliteit
Persoonlijke service
Geen verborgen kosten


Een bedrukt waterflesje als relatiegeschenk op kantoor

Bent u op zoek naar een leuk gebaar voor uw klanten? Een uniek relatiegeschenk voor op kantoor? Dan heeft Waterreclame de oplossing. Maak indruk met een waterflesje met uw eigen logo erop. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan via ons offerteformulier.

Laat een goede indruk achter

Natuurlijk wilt u een goede indruk achterlaten bij uw klanten en prospects als ze langs komen voor een afspraak op kantoor. Zo heeft u samen met collega's een sterke presentatie in elkaar gezet en iedereen die aan de vergadering deelneemt ziet er netjes en verzorgd uit. Waarschijnlijk serveert u de koffie in een kopje met het logo van uw bedrijf erop en schrijft iedereen met pennen waarop de bedrijfsnaam staat. Alles is tot in detail geregeld.

Maar wat als uw klanten vragen om water? Geef ze niet zomaar een glaasje water, maar maak meer indruk op ze door een mooi bedrukt flesje met uw eigen logo. Het ziet er ontzettend professioneel uit en geeft een mogelijkheid om het ijs te breken voorafgaand aan de afspraak. Zo maakt u dus een goede indruk en klanten of prospects zullen dit blijven onthouden.

Een geschikt relatiegeschenk op kantoor? Vraag een offerte aan!

Uw eigen waterflesjes met bedrijfslogo zijn heel eenvoudig te bestellen en ideaal als verfrissend relatiegeschenk voor op kantoor. Bij Waterreclame heeft u de keuze uit verschillende flesjes, doppen en kunt u uw eigen etiket ontwerpen. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan via het aanvraagformulier. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op om uw wensen te bespreken. Wij helpen u graag.

Klant aan het woord

Young Capital

"Waterreclame is een leverancier die snel schakelt van ontwerp tot levering. Er is direct contact met de leverancier en de waterflesjes zijn altijd van goede kwaliteit. Een fijne bijkomstigheid is de levering van opslagruimte."

Siobhan Ubink
Young Capital


Offerte aanvragen