Kunnen wij u helpen? +31 (0)172 70 00 06
Laagste prijsgarantie
Snelle levering
Top kwaliteit
Persoonlijke service
Geen verborgen kosten


Een relatiegeschenk voor op een beurs? Kies voor Waterreclame

Staat u binnenkort op een belangrijke beurs en bent u op zoek naar een relatiegeschenk om een positieve indruk achter te laten? Denk dan eens aan een waterflesje met uw eigen logo. Hiermee maakt u een goede indruk en uw klanten en prospects zullen uw organisatie blijven onthouden. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan via ons offerteformulier.

Laat een goede indruk achter op een beurs

Deelname aan een beurs geeft u de gelegenheid om in een korte tijd met veel nieuwe en bestaande relaties in contact te komen. Het is dus belangrijk dat u opvalt en bezoekers van de beurs nieuwsgierig naar uw organisatie worden. Net zo belangrijk is dat de bezoekers u na afloop herinneren en nog eens contact met u opnemen. Wat op een beurs niet mag ontbreken zijn de zogenoemde beurshebbedingetjes.

Een waterflesje met uw eigen logo is voor elke beurs een goed idee. Wie kan er nou niet wat extra verfrissing gebruiken op een drukke en leerzame dag? Een flesje water is dus altijd welkom en zal daarom zelden ongebruikt weggegooid worden. Een perfecte manier voor het vergroten van uw naamsbekendheid.

Relatiegeschenken voor op een beurs? Vraag een offerte aan!

Bedrukte waterflesjes zijn dus uitstekende relatiegeschenken voor tijdens een beurs. Wilt u een eigen waterflesje laten bedrukken? Kies dan voor Waterreclame. Bij ons kunt u uw eigen waterflesje ontwerpen die volledig aan uw wensen voldoet. Bovendien garanderen wij een uitstekende kwaliteit tegen een scherpe prijs. Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Vraag dan geheel vrijblijvend een offerte aan via het aanvraagformulier en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op om uw wensen te bespreken.


Vraag een offerte aan