Kunnen wij u helpen? +31 (0)172 70 00 06
Laagste prijsgarantie
Snelle levering
Top kwaliteit
Persoonlijke service
Geen verborgen kosten

Promotiemateriaal voor uw garage

Wilt u als autogarage nét dat beetje extra service verlenen? Kies dan voor een verfrissende giveaway in de vorm van een waterflesje met uw eigen logo. Hiermee maakt u een goede indruk en uw klanten zullen uw organisatie blijven onthouden. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan via ons offerteformulier.

Verras uw klanten met nét dat beetje extra

Als eigenaar van een autobedrijf weet u als geen ander hoe belangrijk een sterke klantrelatie is. Als u en uw medewerkers een goede service verlenen, dan is de kans groot dat uw klant het onderhoud voortaan bij uw onderneming laat doen. Belangrijk is dat u op dat moment een onvergetelijke indruk achter laat. Met een leuke gift zoals een verfrissend flesje water voegt u net dat beetje extra toe en wordt organisatie beter onthouden.

Geef het flesje water weg aan een bezoeker die op zoek is naar een nieuwe occasion, of plaats het flesje in de auto na een grote of kleine onderhoudsbeurt. Gegarandeerd dat er positief op dit leuke en spontane idee gereageerd wordt.

Een waterflesje met uw bedrijfslogo? Vraag een offerte aan

Uw eigen waterflesjes met uw bedrijfslogo is heel eenvoudig te bestellen en ideaal als verfrissend geschenk voor uw klanten. Bij Waterreclame heeft u de keuze uit verschillende flesjes, doppen en kunt u uw eigen etiket ontwerpen. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan via het aanvraagformulier. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op om uw wensen te bespreken. Wij helpen u graag.


Offerte aanvragen