Kunnen wij u helpen? +31 (0)172 70 00 06
Laagste prijsgarantie
Snelle levering
Top kwaliteit
Persoonlijke service
Geen verborgen kosten

Thermosfles met logo


Thermosfles 500 ml met jouw logo voor koude en warme drank

Deze multifunctionele en hippe thermosfles drinkfles combineert het gemak van waterflesjes of bidon met de moderne technologie van een thermosfles tot een hoogwaardige, duurzame en zeer handzame drinkfles voor zowel koude als warme dranken. Vanaf nu kun je warme & koude dranken overal mee naar toe nemen in je eigen hippe thermosfles! Ideaal voor gebruik tijdens sporten, buitenactiviteiten, kamperen, in de auto, op de fiets, mee naar school of werk en zo meer.

Bedrukt met jouw logo is deze thermosfles een prachtige en duurzame giveaway of relatiegeschenk voor je klant als bedankje, gadget bij een aanbieding, aankoop of nieuw abonnement. Of als eindejaarsgeschenk voor klanten of personeel, perfect voor sponsoren van sportevenementen, toernooien en clinics. Kortom: laat een waardevolle, duurzame en blijvend goede indruk achter!

In deze thermosfles blijven koude dranken 24 uur koud en warme dranken 12 uur warm dankzij de dubbelwandige vacuüm isolatietechniek van de thermosfles, de buitenkant blijft op kamertemperatuur.

Product specificaties thermosfles met logo
* dubbelwandig 100% RVS, vacuüm
* volledig BPA vrij
* koude vloeistoffen min. 24 uur koud
* warme vloeistoffen min. 12 uur warm
* 100% luchtdicht, lekvrij, condensvrij
* in verschillende formaten
* verkrijgbaar in heel veel kleuren
* verkrijgbaar in glans, mat, extra mat, all-over print

Logo opties thermosfles

Logo bedrukking d.m.v. zeefdruk, graveren of heat-transfer, dit is afhankelijk van de gekozen afwerking en jouw wensen. Laat ons je wensen weten, wij informeren je graag verder.

Geef deze thermosfles met logo weg als bedankje, gadget bij acties of nieuw abonnement. Eindejaarsgeschenk voor klanten of personeel, perfect voor sponsoren bij sportevenementen, toernooien en clinics. Laat een waardevolle, duurzame en blijvend goede indruk achter!
De thermosfles is ideaal voor gebruik tijdens sporten, buitenactiviteiten, kamperen, in de auto, op de fiets, mee naar school of werk en zo meer. Deze thermosfles pas in alle standaard flessenhouders in auto, fiets en fitnessapparaat.

Gebruik thermosfles
Spoel de thermosfles met kokend heet water voordat je de fles met je eigen hete drank vult voor een maximaal resultaat. En bij koude dranken spoelen met koud water.

Onderhoud
Reinig de binnenkant van de thermosfles met water en sop en goed naspoelen. Bij regelmatig en wisselend gebruik de thermosfles af en toe reinigen met een oplossing van 1 theelepel bicarbonate soda in water zodat de fles fris en reukvrij blijft. Deze thermosfles is niet geschikt voor in de vaatwasser, magnetron, vriezer of koelkast. Dat laatste is ook niet nodig omdat de dubbelwandige isolatiebekleding geen temperatuur invloeden van buiten toelaat.