Kunnen wij u helpen? +31 (0)172 70 00 06
Laagste prijsgarantie
Snelle levering
Top kwaliteit
Persoonlijke service
Geen verborgen kosten

Onze klanten

Maas Autogroep

Maas Autogroep bestelt al enkele jaren 500ml waterflesjes met sportdop bij Waterreclame.

"Maas Autogroep maakt nu ruim twee jaar gebruik van de diensten van Waterreclame. Alles kan en niets is onmogelijk, en dat in combinatie met geweldige service." 

Young Capital

Young Capital is een van de klanten van Waterreclame. Zij bestelden meerdere malen waterflesjes 330 ml met schroefdop.

"Waterreclame is een leverancier die snel schakelt van ontwerp tot levering. Er is direct contact met de leverancier en de waterflesjes zijn altijd van goede kwaliteit. Een fijne bijkomstigheid is de levering van opslagruimte." 

Pursue

Pursue is een bedrijf gespecialiseerd in personal training en gedreven in het begeleiden van sport en coaching. Zij hebben al meerdere keren bij ons de 500ml waterflesjes met sportdop besteld. 

"Sinds 5 jaar maken wij gebruik van de water flesjes van waterreclame. Dit is voor ons een leuk item om weg te geven in onze Personal Training studio. Middels een leuke koelkast met glazen deuren presenteren wij trots onze eigen flesjes water met private label van Pursue PT." 

Wittebrug

Wittebrug is een van onze klanten die al jaren waterflesjes bij ons bestelt. 

"Vanaf 2010 maken wij al gebruik van de flesjes water van Waterreclame. Zo zetten wij de flesjes in de auto bij een beurt, of geven deze weg bij een bezoek. Een leuk item, waar erg positief door onze klanten op gereageerd wordt. Waterreclame is een prettig bedrijf om mee samen te werken."