Kunnen wij u helpen? +31 (0)172 70 00 06
Laagste prijsgarantie
Snelle levering
Top kwaliteit
Persoonlijke service
Geen verborgen kosten

Onze producten

Waterflesjes 330 ml

Waterflesjes 330 ml met logo
100% rPET transparant of blauw
gekleurde draaidop of sportdop

Waterflesjes 500 ml

Waterflesjes 500 ml met logo
100% rPET transparant of blauw
gekleurde draaidop of sportdop

Waterpakjes met logo

Waterpakjes met logo
88% biologisch materiaal šŸŒ±

geen statiegeld van toepassing

Thermosfles met logo

Thermosfles bedrukt met jouw logo!
24 uur koud l 12 uur warm
een veelzijdig relatiegeschenk

Waterflesjes bedrukken bij Waterreclame

Flesjes water met eigen logo

Waterreclame is gespecialiseerd in het leveren van waterflesjes bedrukt met eigen logo. U kunt waterflesjes laten bedrukken zoals u wilt, met uw logo, bedrijfsnaam en tekst.

Deel de flesjes water uit op verschillende locaties en bij evenementen. Zoals beurzen, sport evenementen, in de stad, op festivals, bij bedrijven of op scholen. Maar ook voor klanten is een waterflesje bedrukt met logo een perfect relatiegeschenk.

100% rPET waterflesjes en thermosflessen

rPET: gerecycled plastic

Het bronwater in de waterflesjes wordt geleverd vanuit Cheddar, Engeland. Het water is afkomstig uit een bron diep in de grotten onder de Mendip Hills. Door de natuur wordt het bronwater op een natuurlijke wijze gefilterd en verrijkt door de rotsen waardoor het water stroomt.

Waterreclame werkt met duurzaam verpakkingsmateriaal. De flesjes zijn vervaardigd uit rPET, oftewel gerecycled PET plastic. Door het hergebruik van de flesjes wordt het plastic afval fors verminderd.

Waarom waterflesjes met logo?

Verfrissend, gezond en effectief!

Waterflesjes bedrukt met logo zijn een effectief promotiemiddel om uw naamsbekendheid te vergroten of uw reclameboodschap over te brengen. Een flesje water zal zelden ongebruikt weg gegooid worden. Ook zal het zorgen voor een langere herinnering aan uw bedrijf bij de klant.

Promotie door reclame op water is verfrissend, gezond en altijd welkom. Waterflesjes bedrukt met logo komen in verschillende soorten en maten. Zo creƫert u het perfecte geschenk wat helemaal bij uw bedrijf past

88% organische waterpakjes bedrukken met logo

Onze kartonnen waterpakjes zijn grotendeels gemaakt van natuurlijke materialen zoals rietsuiker. De dop en de hals zijn zelfs volledig natuurlijk. Bedruk de waterpakjes vanaf 96 stuks met jouw bedrijfslogo, quote of tekst. Perfect om weg te geven bij het ontvangen van klanten, tijdens festivals of andere zomerse events.

Deze klanten zijn u al voorgegaan

Klik hier voor informatie

Maas Autogroep Waterflesjes
Light & Living waterflesjes
Esqualo Waterpakjes
Golden Tulip
Corona Hotel Waterflesjes
Smokey Amsterdam waterpakjes

Promoten op een originele, effectieve en gezonde manier!

Waterflesjes bedrukken, thermosflessen en ijsjes

Bent u op zoek naar een effectief en origineel promotiemiddel? Laat dan uw bedrijfsnaam of logo op waterflesjes bedrukken. Zoekt u een duurzaam relatiegeschenk, bekijk dan eens onze thermosflessen met logo. En wilt u een frisse giveaway voor warme dagen, kies dan voor bedrukte waterijsjes met logo! Voldoende mogelijkheden om op een gezonde en verfrissende manier uw bedrijfsnaam te promoten en uw boodschap overbrengen naar (potentiƫle) klanten.

Flesjes water bedrukken en ijsjes met logo

Bij Waterreclame bedrukken wij de flesjes water en ijsjes met het gewenste etiket. Dit kunt u zelf aanleveren of wij ontwerpen een mooi etiket voor u. Ziet u het al voor zich? Heerlijke waterijsjes verpakt in uw eigen productverpakking of waterflesjes met uw eigen logo. De waterflesjes zijn er in diverse formaten in transparant of blauw en keuze in gekleurde doppen. Op die manier maakt uw bedrijf wel heel koele reclame. Bekijk de waterflesjes 330 ml en 500 ml.

Uniek met eigen logo bedrukking

Onze bedrukte waterflesjes, kartonnen waterflesjes, ijsjes en thermosflessen met logo zijn veelzijdige promotiemiddelen die op verschillende manieren ingezet kunnen worden. De waterflesjes en ijsjes met logo zijn uitermate geschikt om uit te delen aan klanten, op straat, tijdens sportwedstrijden, op open dagen of tijdens beurzen. Een thermosfles met logo daarentegen is een waardevol een duurzaam relatiegeschenk dat veelvuldig hergebruikt zal worden. Een veelzijdige drinkfles die je overal mee naar toe kunt nemen!

Thermosfles bedrukken met logo

In samenwerking met Saywhat is het mogelijk om thermosflessen te bedrukken met logo. Een duurzaam en herbruikbaar relatiegeschenk. Naast het bedrukken van de thermosflessen is het ook mogelijk de drinkfles te graveren met logo, tekst of zelfs met de namen van bijvoorbeeld je personeel. De thermosfles met logo is gemaakt van RVS, houdt drank 24 uur koud of 12 uur warm en is 100% lekvrij.

Waterpakjes met logo

Naast de waterflesjes hebben we ook waterpakjes in ons assortiment. Deze waterpakjes bestaan uit 88% organisch materiaal. De hals en de dop van het pakje water zijn zelfs 100% plantaardig, namelijk van suikerriet. Een mooi en duurzamer alternatief voor de rPET waterflesjes. De waterpakjes met logo zijn gevuld met mineraal water. Er is keuze uit verschillende kleuren pakje zoals een kartonlook, zwart, wit en wit met waterdruppels.

Kartonnen Tetra Pakjes bedrukken

Het is bij WaterReclame mogelijk om deze kartonnen Tetra waterpakjes te bedrukken met logo vanaf 96 stuks. Dit wordt gedaan door middel van full color bedrukking op een no-labellook etiket op Ć©Ć©n zijde. Vanaf 10.000 stuks is het mogelijk het gehele waterpakje een eigen ontwerp te geven. Een waterpakje met logo is een gezond en verfrissend relatiegeschenk die niet ongebruikt weg gegooid zal worden.

Waterpakjes met bedrijfslogo
Gerecycelde waterflesjes bedrukken met logo
Thermosfles graveren of bedrukken met logo
Kartonnen waterpakjes bedrukken

Adres

Ondernemingsweg 2b
2404 HN Alphen aan den Rijn

Telefoon: +31 (0)172 70 00 06
E-mail: info@waterreclame.nl

KVK 57071233
BTW-ID NL002055280B65
IBAN NL12ABNA0536121478

Waterreclame.nl
Uw boodschap op een eenvoudige en effectieve manier overbrengen? Kies dan voor Waterreclame! Waterreclame produceert, levert en bedrukt waterflesjes en ijsjes met uw eigen etiket. Uw bedrijfsnaam, pay off of boodschap wordt eenvoudig uitgedragen door onze waterflesjes.

Neem contact op

Contact formulier