Kunnen wij u helpen? +31 (0)172 70 00 06
Laagste prijsgarantie
Snelle levering
Top kwaliteit
Persoonlijke service
Geen verborgen kosten

Duurzame productie van de waterflesjes 

Duurzame productie 

Wij, bij Waterreclame, werken op verschillende manier; vanuit een eigen productie in Nederland en vanuit onze fabriek in Cheddar, United Kingdom. Wij hebben duurzaamheid hoog in het vaandel staan. Zorgvuldig om gaan met het milieu vinden wij essentieel. Cheddar houdt dan ook rekening met de omgeving door bijvoorbeeld het opwekken van duurzame energie. 

Cheddar 

Cheddar Water is een bedrijf gespecialiseerd in bronwater. De naam 'Cheddar' betekent 'schitterend water'. Het water van Cheddar komt vanuit een bron in de Mendips heuvels. De bron is gelegen aan een oud Saksisch dorpje, waar verschillende archeologische items zijn gevonden waaruit blijkt dat de bron al meer dan 2000 jaar oud is.

Cheddar heeft een unieke en levendige geschiedenis. Dit komt mede door het genoeg aan zuiver en vers water. Er wordt gezegd dat de Cheddar grotten al meer dan 40.000 jaar bewoond worden. Ook het oudst bekende compleet menselijk skelet van Groot-Britannië is gevonden in een van de grotten. Verwacht is dit skelet meer dan 7100 jaar oud.

Natural spring water 

Het water van Cheddar is afkomstig uit één van de bronnen diep in de grotten van Mendip Hills. Hier wordt het water op een natuurlijke wijze gefilterd door het organische land en verrijkt door de rotsen waardoor het water reist.

Het water is helder en heeft een neutrale pH-waarde. Daarnaast heeft het een verfrissende natuurlijke smaak. Betere kwaliteit van water vind je niet!

Duurzame energie 

Wij, bij Waterreclame, hebben duurzaamheid en zorgvuldig om gaan met het milieu hoog in het vaandel staan. Zo zijn wij erg trots dat de fabriek in Engeland rekening houdt met het milieu door het opwekken van duurzame energie.

Cheddar heeft namelijk een groot aantal zonnepanelen geïnstalleerd om zo de uitstoot in het milieu te verminderen. Daarnaast maken zij gebruik van recyclebare materialen.

Wat is er zo gezond aan water? 

Water is ontzettend goed voor onze welzijn. Een goede hydratatie verbetert niet alleen onze huid en ons lichaam, maar het zorgt ook voor veel energie, verbetert mentale alertheid en helpt een groot aantal aandoeningen te voorkomen. Water zorgt ervoor dat je lichaam als het ware gezuiverd wordt . Daarnaast regelt het ook deels je lichaamstemperatuur.

Per dag zou een mens ongeveer zo'n twee liter water moeten drinken. Water is het meest efficiënte natuurlijke middel om giftige substanties binnen het lichaam te verwijderen. Deze giftige stoffen verlaten het lichaam door vocht. Zo kan weinig concentratie of hoofdpijn een gevolg zijn van uitdroging. Het is dus belangrijk dat mensen veel blijven drinken.