Kunnen wij u helpen? +31 (0)172 70 00 06
Laagste prijsgarantie
Snelle levering
Top kwaliteit
Persoonlijke service
Geen verborgen kosten

Bewust ondernemen

Op een verantwoorde manier ondernemen met WaterReclame

Met onze 88% organische waterpakjes en 100% gerecyclede waterflesjes proberen ook wij ons steentje bij te dragen aan een mooiere wereld. Wist je dat er van elk verkocht waterpakje ook een bedrag via Earth Water gaat naar de bouw van duurzame watersystemen in landen die dit het hardste nodig hebben?

Deze klanten zijn je al voor gegaan!

Waterpakjes

Deze organische kartonnen waterpakjes bestaan voor 88% uit natuurlijk oftewel plantaardig materiaal. De dop en de hals van het pakje water zijn gemaakt van suikerriet en daardoor zelfs 100% plantaardig.

Het pakje is gevuld met mineraalwater. Hierbij heb je keuze uit 330 ml of 500 ml waterpakjes.

Met elk verkocht waterpakje steun je automatisch Earth Water met het financieren van waterprojecten in landen waar bijna geen schoon drinkwater is. In 2023 hopen zij een miljoen kinderen te voorzien van schoon drinkwater.

rPET Waterflesjes

Bij WaterReclame werken wij alleen met 100% gerecyclede waterflesjes. De flesjes zijn na gebruik ook weer volledig te recyclen. Hierdoor zijn er bij productie geen nieuwe grondstoffen nodig. Ook hier is er keuze tussen 330 ml en 500 ml waterflesjes.

De flesjes zijn gevuld met mineraalwater van bronnen in de UK. 

Saywhat Bottles

Een ander duurzaam alternatief is de Saywhat Bottle; een herbruikbare drinkfles waarin drank 24 uur koud of tot wel 12 uur warm blijft.

Vanuit WaterReclame hebben wij een leuke samenwerking met Saywhat. Het is mogelijk deze thermosfles te bedrukken of te graveren met logo, korte tekst en zelfs met namen van bijvoorbeeld je personeel.

Een drinkfles is helemaal van nu. Door de vele watertappunten in het land, zijn deze flessen onmisbaar voor onderweg.

Wil je dus gaan voor een duurzaam & waardevol relatiegeschenk die vaker gebruikt zal worden? Kies dan voor de thermosfles met logo!


Waterflesjes of waterpakjes met jouw logo?

Wil je graag meer informatie over het bedrukken van waterpakjes, flesjes of thermosflessen? Neem dan contact met ons op!
Mail naar info@waterreclame.nl of bel +31 (0)172 70 00 06. Wij helpen je graag verder.

WaterReclame

Een gezond relatiegeschenk

Waterflesjes met logo
Waterpakjes bedrukt met logo

Water is altijd een fijne give away! En hoe leuk als je water kan weggeven met jouw logo er op? Dit kan in de vorm van een waterflesje, een waterpakje of zelfs een duurzame drinkfles. Allemaal te bedrukken met jouw bedrijfslogo, afbeelding of tekst. De Saywhat drinkflessen kunnen ook gegraveerd worden. Daarnaast is naam personalisering bij deze duurzame flessen ook mogelijk. Een mooi, milieuvriendelijk én gezond relatiegeschenk!

Wist je dat het menselijk lichaam voor zo'n 65% uit water bestaat (feitje; bij een kwal is dat 98%)? Aangeraden wordt dat wij 2 liter per dag drinken. Zo'n fijn waterpakje of flesje komt dus altijd van pas! Voor welke kies jij?

drinkfles bedrukt met logo