Kunnen wij u helpen? +31 (0)172 70 00 06
Laagste prijsgarantie
Snelle levering
Top kwaliteit
Persoonlijke service
Geen verborgen kosten

Adres

Ondernemingsweg 2b
2404 HN Alphen aan den Rijn

Telefoon: +31 (0)172 70 00 06
E-mail: info@waterreclame.nl

KVK 57071233
BTW-ID NL002055280B65
IBAN NL12ABNA0536121478

WaterReclame.nl
Uw boodschap op een eenvoudige en effectieve manier overbrengen? Kies dan voor Waterreclame! Waterreclame levert en bedrukt waterpakjes, waterflesjes, duurzame drinkflessen en ijsjes met uw eigen etiket. Uw bedrijfsnaam, pay off of boodschap wordt eenvoudig uitgedragen door onze producten.

Neem contact op

Contact formulier

Veelgestelde vragen

Waterflesjes en pakjes bedrukt met logo zijn een effectief promotiemiddel om uw naamsbekendheid te vergroten of uw reclameboodschap over te brengen. Een flesje water zal zelden ongebruikt weg gegooid worden. Ook zal het zorgen voor een langere herinnering aan uw bedrijf bij de klant.

Promotie door reclame op water is verfrissend, gezond en altijd welkom. Waterflesjes en waterpakjes bedrukt met logo komen in verschillende soorten en maten. Zo creëert u het perfecte geschenk wat helemaal bij uw bedrijf past

Waterreclame is gespecialiseerd in het leveren van waterflesjes met bedrukking naar uw wens. U kunt de waterflesjes bijvoorbeeld laten bedrukken met uw logo, bedrijfsnaam en tekst.

Deel de flesjes water uit op verschillende locaties en bij evenementen. Zoals beurzen, sport evenementen, in de stad, op festivals, bij bedrijven of op scholen. Maar ook voor klanten is een waterflesje bedrukt met logo een perfect relatiegeschenk.

Het bronwater in de waterflesjes wordt geleverd vanuit de UK. Het water is afkomstig uit een bron diep in de grotten onder de Mendip Hills. Door de natuur wordt het bronwater op een natuurlijke wijze gefilterd en verrijkt door de rotsen waardoor het water stroomt.

Waterreclame werkt met duurzaam verpakkingsmateriaal. De flesjes zijn vervaardigd uit rPET, oftewel gerecycled PET plastic. Door het hergebruik van de flesjes wordt het plastic afval fors verminderd.

De waterpakjes zijn gemaakt van 89% natuurlijke materialen als rietsuiker. Zo is de dop geheel gemaakt van rietsuiker. 

Heb je vragen over de mogelijkheden? Neem dan telefonisch contact met ons op of mail naar info@waterreclame.nl. Wij helpen je graag verder!